6فروردین

پیش‌بینی بودجه پژوهشی مازاد برای دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی

ایجاد شده توسط رضا باستانی نامقیدر بخش اخبار 0 نظر

طبق بند ط تبصره نهم «قانون بودجه سال 1397 کل کشور» شرکت‌های سود ده دولتی (مانند شرکت‌های آب منطقه‌ای، شرکت‌های سهامی برق منطقه‌ای، شرکت‌های گاز استانی، شرکت ملی نفت و …)، بانک‌های وابسته به دولت (مانند بانک ملی، بانک مرکزی، بانک کشاورزی و …) و شرکت‌های انتفاعی وابسته به دولت (مانند سازمان بنادر و دریانوردی) که شرح کامل آن‌ها در پیوست شماره سه این قانون آمده است، مکلف هستند که حداقل 40 درصد از هزینه‌های پژوهشی خود را به دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی تخصیص دهند تا به منظور حل مسائل و مشكلات این نهادها در قالب طرح‌هاي كاربردي، عناوين پايان‌نامه‌هاي تحصيلات تكميلي، طرح‌هاي پسادكتري و طرح‌‌هاي تحقيقاتي دانش‌آموختگان تحصيلات تكميلي غيرشاغل مصرف شود.

اين مبالغ براي دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالي مازاد بر درآمد اختصاصي پيش‌بيني‌شده آنها در قانون بودجه محسوب می‌شود.

دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی می‌بایست حداقل شصت درصد از مبلغ هر طرح را به دانشجويان، پژوهشگران پسادكتري، دانش‌آموختگان پژوهشگر و نيروهاي كارورز دخیل در طرح بپردازند.

شركتها، بانكها و مؤسسات موضوع اين بند نمی‌توانند با محول کردن تمام پژوهش‌های موضوع این بند به دانشگاه‌ها یا پژوهشگاه‌های وابسته به خود، از بهره‌مندی سایر دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی خودداری کنند؛ بلکه صرفاً 10 درصد از هزینه‌های موضوع این بند قابل استفاده در چنین مراکزی خواهد بود.

نظر خود را در مورد مطلب فوق بیان دارید:

فیلدهایی که وارد کردن آن ها اجباری است با علامت * مشخص شده اند. ایمیل شما منتشر نخواهد شد.*